Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان نیروهای مسلح جزئیات مهارت‌آموزی سربازان نیروهای مسلح را با همکاری دو دانشگاه علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای تشریح کرد.

به گزارش امتداد نیوز، سردار مهدی فرحی در اولین نشست «همایش ملی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه» که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، گفت: امروز سربازی ویژگی‌های خاصی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۰ تا ۵۰ درصد سربازان دارای تحصیلات دانشگاهی و عمدتاً متخصص و خبره‌ هستند که سن بسیار خوبی است و سربازان در این دوره از نشاط خوبی برخوردار بوده، به آینده امید دارند .

وی افزود: این حجم گسترده از سربازان، ثروت عظیمی از جنس معادن طلا و نقره به حساب می‌آیند. ستاد کل نیروهای مسلح با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در جهت شناسایی استعداد و شکوفایی آن در طول مدت خدمات سربازی، قدم‌هایی برمی‌دارد که هم فرصتی برای مهارت‌آموزی باشد و هم به رفع بیکاری در سطح کشور کمک کند.

فرحی ادامه داد: برای اینکه این کار انجام شود، باید دو گام برداشته شود؛ اول اینکه کلیه دستگاه‌های مرتبط در این عرصه باید کمک کنند. دوم اینکه زمان این کار را باید طولانی کنیم، یعنی آموزش‌های سربازی باید پیش از خدمت، مدیریت شود؛ به طوری که عده‌ای که علاقه‌مند هستند، یکسری مهارت‌ها را قبل از خدمت سربازی فرا بگیرند تا در طول مدت خدمت، از آن مهارت استفاده شود و مهارت‌ورزی در کنار مهارت‌آموزی حاصل شود.

وی افزود: این آموزش باید به گونه ای باشد که سربازان پس از ترخیص خدمت، هم گواهینامه آن را دریافت کنند و هم گواهینامه مهارتی داشته باشند.

فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان نیروهای مسلح افزود: سربازان طی این دو سال با مهارت‌هایی که آموزش می‌بینند، ورزیده می‌شوند.

فرحی تصریح کرد: در حال حاضر سامانه‌ای در حال طراحی است به نام سامانه «سرباز ماهر» که انواع مهارت‌ها، امتیازات، مشوق‌ها و مراکز آموزشی که این مهارت‌ها را ارائه می‌دهند، در آن مشخص شده و افرادی که هنوز به خدمت سربازی نیامده‌اند، می‌توانند به این سامانه در آینده نزدیک مراجعه کرده، قبل از خدمت مهارت‌های مورد نیاز را فرا بگیرند و از امتیازات آن بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: فی‌نفسه مهارت‌آموزی برای سربازان می‌تواند ارزش‌آفرین باشد که از مهارت آنها در محل خدمت استفاده شود؛ این بهترین مشوق برای آنها است و دو سال سابقه کار برای آنها محسوب می‌شود. اگر قرار باشد در حین خدمت، مهارتی به سربازان آموزش داده شود، در راستای آن مهارتی خواهد بود که قبل از ورود به خدمت آموزش دیده‌اند. 

فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان نیروهای مسلح تاکید کرد: هدف ما این است که آموزش این مهارت‌ها را به قبل از خدمت سوق دهیم و این طرح برای سربازان کل کشور اجرا خواهد شد. ما برای سربازان زیر دیپلم تا سربازانی که تحصیلات عالیه دارند، برای همه یک برنامه مهارت‌آموزی ویژه آن مقطع خواهیم داشت.

true برچسب ها : خدمت سربازی ستاد کل نیروهای مسلح مهدی فرحی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت تحقق رشد تولید با مشارکت مردمی، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال جاری مقرر شده است ۲۰ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۲ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه بشود.

وی ادامه داد: این میزان تعهد آموزشی شامل ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۰۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۳ میلیون ۲۳۰ هزار و ۳۲۲ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد در استان خوزستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان عنوان کرد: برنامه امسال در چارچوب نهضت ملی مهارت‌آموزی و در راستای ارتقای وزن مهارت، توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی توانمند تدوین شده است.

وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است. حرفه‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان‌کار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود، یادآور شد: در استان خوزستان حدود ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از هزار و ۵۰۰ آزاد غیردولتی فعال هستند.

کد خبر 6098105

دیگر خبرها

  • زن فرانسوی از داستان تکان‌دهنده تجاوز جنسی سربازان آمریکایی به مادرش می‌گوید
  • طهانی مقدم: طرح سربازی حرفه ای باعث افزایش کارآمدی سربازان می‌شود + فیلم
  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ رفتار‌های غیراخلاقی سربازان آمریکایی
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز ناتو + جزئیات | جراحات آنها جدی است؟
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم/ تجاوز جنسی؛ راهی برای نشان دادن برتری آمریکایی‌ها بر فرانسه
  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم؛ زن فرانسوی از تجاوز جنسی سربازان آمریکایی به مادرش می‌گوید
  • زخمی شدن ده‌ها سرباز حین رزمایش ناتو در سوئد
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان