Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، صبح امروز (دوشنبه) با حضور رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از سامانه بومی «سرباز ماهر» رونمایی شد.

سردار فرحی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در مراسم رونمایی از سامانه «سرباز ماهر» در خصوص دلایل راه‌اندازی این سامانه گفت: به این دلیل که حین خدمت زمان کافی برای ارتقای مهارت سربازان وجود ندارد، باید از زمان بیشتری برای مهارت آموزی جوانان استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور از جوانان پسر ۱۵ سال به صورت اختیاری دعوت می‌کنیم با ثبت‌نام در این سامانه برای ورود به عرصه سربازی خودشان را آماده سازند.

وی افزود: این سامانه فقط برای جوانان پسر ۱۵ سال که مشمول خدمت سربازی نشده‌اند است تا اطلاعات مهارتی خود را در آن ثبت کنند.

فرحی در رابطه با ویژگی این مهارت‌ها گفت: مهارت‌هایی که در نظر گرفته‌ شده‌اند در گام نخست باید مورد نیاز نیروهای مسلح باشد، در گام بعد نیاز بازار را برطرف می‌کند و همچنین با توجه به شرایط اقلیمی استان‌های کشور تقسیم‌بندی می‌شوند.

وی در خصوص خدمات سامانه سرباز ماهر نیز گفت: به اعضای این سامانه پیشنهادات و مشاوره‌هایی در زمینه اشتغال آینده ارائه می‌دهد.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از وجود مشوق‌هایی برای مهارت‌آموزان خبر داد و گفت: این مشوق‌ها فعلا مربوط به کاهش مدت زمان خدمت سربازی نمی‌شوند اما تاکنون تعداد ۳۴ مشوق نهایی شده‌اند. برخی مربوط به قبل از خدمت، برخی حین خدمت و برخی نیز به پس از خدمت مربوط می‌شوند.

وی ادامه داد: مشوق‌هایی نیز برای فرماندهانی که نقش موثری در مهارت‌آموزی جوانان دارند و همچنین نهادها و سازمان‌هایی که در این راه تلاش ‌می‌کنند در نظر گرفته شده است.

سردار فرحی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با اشاره به همکاری با ۱۶ وزارتخانه و ۱۴ نهاد در کشور، گفت: تلاش حداکثری برای مهارت‌آموزی سربازان می‌تواند به غربالگری آنها و پیشبرد این هدف کمک کند.

سردار کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این نشست با تشریح ویژگی‌های این سامانه گفت: سامانه سرباز ماهر یک گام جلوتر از خدمت سربازی است زیرا ضعف ما در شناخت توانمندی‌های جوانان را برطرف می‌سازد.

سردار ابراهیم کریمی جانشین فرمانده سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز در پایان این نشست استفاده از این سامانه را فرصت خوبی برای جوانان دانست و گفت: با اجرای این طرح برنامه‌ریزی بهتری می‌شود تا توزیع بهتری نسبت به سربازان انجام دهیم. این توزیع مناسب می‌تواند باعث استفاده از مهارت نیروهای وظیفه استفاده شود و شرایطی را فراهم آورد تا با پایان خدمت نیز، جوان احساس کند بر مهارتش افزوده شده و اگر مهارتی نداشته با مهارت آموختن بتواند برای ورود به بازار کار شرایط بهتری برای خودش رقم بزند.

سامانه «سرباز ماهر» با هدف مکانیزه کردن طرح جامع «مهارت آموزی کارکنان وظیفه» که شامل سه سطح قبل از خدمت، حین خدمت و پس از خدمت است راه‌اندازی شده است. طرح جامع «مهارت آموزی کارکنان وظیفه» با همکاری دستگاه‌های اجرایی کشور، در نظر دارد حین خدمت سربازی، قابلیت‌های جوانان را توسعه داده و پس از خدمت، برای کارآفرینی و اشتغال آنها زمینه‌سازی کند.

انتهای پیام/

179 / 167 سامانه سرباز ماهر سردار فرحی نیروهای مسلح اداره سرمایه انسانی نیروهای مسلح

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سامانه سرباز ماهر سردار فرحی نیروهای مسلح اداره سرمایه انسانی نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از ۳ رزمایش نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری میلادی ۳ رزمایش بزرگ را تا ۸ ماه می برگزار خواهند کرد. این رزمایش ها عبارتند از: رزمایش بین المللی ققنوس آنادولو (۷ تا ۱۸ می)، گرگ دریایی (۶ تا ۱۷ می) و رزمایش افس-۲۰۲۴.

رزمایش بین‌المللی آنادولو ۲۰۲۴ با شرکت جمهوری آذربایجان، قطر، لهستان، رومانی، عربستان سعودی و ترکیه در سومین فرماندهی پایگاه جت اصلی قونیه برگزار م ی‌شود.

هدف از این رزمایش، آزمایش و بهبود فرآیند فرماندهی و کنترل در محدوده عملیات امداد و نجات پرسنل، بهبود سطح همکاری بین عناصر گروه عملیات نجات پرسنل و با سایر کشورها در محیط رزمی و تعیین زمینه‌ های همکاری است.

روز رسانه‌ ای این رزمایش که در آن تیم هایی از فرماندهی نیرو، فرماندهی کل ژاندارمری و فرماندهی یگان ویژه و عناصر خارجی در آن شرکت خواهند کرد، ۱۶ ماه می خواهد بود.

رزمایش گرگ دریایی با هدف ارزیابی مدیریت عملیاتی و اثربخشی مدیریت فرماندهی نیروی دریایی و فرماندهی های تابعه آن در مارماریس روی می دهد. یگان‌ هایی از فرماندهی نیروی دریایی، فرماندهی نیروی هوایی و فرماندهی گارد ساحلی ترکیه نیز در این رزمایش شرکت خواهند کرد.

۱۵ هزار پرسنل در این رزمایش شرکت خواهند کرد که ۱۰۰ کشتی، ۸ زیردریایی، ۳۹ هواپیما، ۱۶ بالگرد، ۲۸ هواپیمای بدون سرنشین، ۷ خودروی دریایی بدون سرنشین، ۲ تیم SAT متشکل از ۸ نفر و ۳ تیم SAS متشکل از ۵ نفر شرکت خواهند کرد.

در چارچوب برگزاری رزمایش افس-۲۰۲۴ پایگاه فرماندهی مشترک و رزمایش آتش میدانی به کمک رایانه، به میزبانی ترکیه، تحت هدایت و مدیریت فرماندهی ارتش دریای اژه، با مشارکت کشورهای دوست و متحد برگزار می شود.

این رزمایش، رزمایشی با بیشترین مشارکت در میان رزمایش‌ های سری EFES خواهد بود که تا به امروز انجام شده است.

کد خبر 6100926

دیگر خبرها

  • یمن چند کشتی صهیونیستی را هدف قرار داد
  • حمله یمن به ۳ کشتی صهیونیستی و مرتبط با اشغالگران
  • جزئیاتی از ۳ رزمایش نیروهای مسلح ترکیه در ماه جاری
  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • آماده باش یمن برای آغاز مرحله چهارم نبرد با رژیم صهیونیستی
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها